Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1500 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Om oss

Koinonia AS - Ringo Bryne er en bok, gave og leketøysbutikk som holder til på M44 Bryne. Vi startet opp med bøker og gaver i 1989. Fra august 2013 utvidet vi med egen leketøysavdeling og gikk inn i leketøykjeden Ringo. 


I dag utgjør leketøy det meste av butikken vår, men vi har fortsatt noen hyller med bøker og gaveartikler. Når det gjelder gaveartikler prøver vi å ha et utvalg som du ikke finner over alt, og flere av disse varene finner du her i nettbutikken under merkevarer. Noen av de mest populære varene her er Jim Shore sine figurer, Mummi, Coca-Cola og Volkswagen produkter. Trenger du lesestoff, så har vi også et rikholdig utvalg av dette. Hovedutvalget vårt når det gjelder lesestoff er kristen litteratur, men vi har også bøker utover dette. 


I nettbutikken vises bare et utvalg av våre varer og leverandører. Er det noe du savner, så ta gjerne kontakt med oss på koinonia@kleppnett.no eller på vår facebook side, så skal vi se om vi ikke klarer å hjelpe deg. 


Her er en liten oversikt over noen av våre leverandører og noen av leketøysmerkene vi forhandler:

Leketøysmerker: By Astrup, Sylvanian, Tinti, Lego, Playmobil, Babyborn, Bruder, Hama, Fisher Price, Nikko, Brio, Siku, Paw Patrol, Play Doh, Hot Wheels, Mama Memo, Creativ Hobby mm.

Leverandører på gaveartikler: Inspirasjon Forlag, Godtbergsen, Lea Interiør, Børscompagniet, Almuegaarden, Retro Norge mm. 


Du er også hjertelig velkommen innom butikken vår på M44 Bryne. Våre åpningstider er 10-20 (18)


Med vennlig hilsen

Ingeborg og Geir Ådne